kontortæpper

Tæpper der passer til netop jeres virksomhed

Tæppeland Erhverv er Danmarks førende leverandør af kontortæpper og gulvbelægning til erhvervslivet. Vi har mange års erfaring med at levere høj kvalitet, holdbarhed og stil til kontorer, butikker og andre kommercielle områder. Med et uovertruffent udvalg af farver, mønstre og teksturer, samt kapacitet til selv de største lokaler, kan vi imødekomme alle virksomheders behov.

Garanteret kvalitet

Vores kontortæpper er fremstillet af de bedste materialer, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og modstandsdygtighed mod slid, snavs og pletter.

Tæppeland Erhverv er medlem af flere brancheorganisationer, herunder Gulvbranchen, hvilket betyder at vi står inde for de produkter vi leverer. Alle vores tæpper kommer med en dækkende garanti i henhold til dansk lovgivning.

Giver et bedre arbejdsmiljø

Ud over at tilbyde enestående holdbarhed, er vores kontortæpper også designet til at forbedre arbejdsmiljøet. De absorberer støj, hvilket skaber et mere behageligt og produktivt arbejdsmiljø. Akustikken i et rum kan forbedres markant ved at lægge tæpper.

Bedre akustik = bedre velvære på kontoret.

Nem vedligeholdelse

Vores tæpper er nemme at vedligeholde, og er som udgangspunkt beregnet til at tåle behandling med de mest almindelige metoder og midler inden for industrirengøring. Vi tilbyder naturligvis grundig vejledning i korrekt vedligeholdelse af tæpperne.

Kontakt os for at høre mere

Få en tæppeprøve med hjem!

Vi udleverer gerne tæppeprøver, som i kan tage med hjem og kigge på inden i beslutter jer. Det giver mulighed for at få en idé om hvordan tæppet tager sig ud i de faktiske lokaler med deres belysning, og giver jer tid til at træffe den rigtige beslutning. Vi glæder os til at hjælpe jer med at finde det rigtige tæppe.

Udvalgte kundecases

Classic Car House

Scandic Spectrum

WSP Danmark

Kalvebod Brygge

Axel Towers

PharmA Science

KUA2

Kua3

Dokk1

Metalskolen

DTU Biosustain

Margretheholmen

Bastionen

Ørestad skole

Green hills

Sankt Kjelds Gård

Køge Sygehus